Frikvarter

Gå til Frikvarter

Frikvarter giver dig alt det nyeste om musik, gossip, film, gadgets og kendisser! Frikvarter findes på en del skoler og læses hovedsageligt af unge fra 7 klasse til og med 10 klasse, hvilket giver mening da bladet er skrevet af unge til unge.

Frikvarter laver interviews med store stjerner på utraditionelle måder, hvilket kendetegner bladet – det er anderledes, på en fed måde. Ud over interviews skriver frikvarter også om alt andet imellem det at være ung, for både drenge og piger. De skriver om sport og om kærlighed. Om søskende og om makeup, de kommer stort set rundt i hele spektret af at være teenager.
Frikvarter følger ligeledes tidens trends, og er til at finde på både Facebook, deres egen webside og instagram, hvor man kan følge de forskellige ting bladet foretager sig og hvad skribenter bag bladet videreposter af sjove videoer på face. Ud over videoer kan man også se billeder af de kendte, der bliver interviewet, finde links til god musik, deltage i konkurrencer og læse fede artikler samt en masse andet, der gør frikvarter til et af de fedeste ungdomsblade i DK.

Så følg dem på insta og face for at finde gode videoer og awesome musik! Frikvarter er der, hvor det sker – også i dag!

Gå til Frikvarter