Euroman

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Euroman

Euroman er et dansk livsstilsmagasin, der indeholder en masse artikler om tøj, sport, kvinder, kultur, gadgets og meget mere. Magasinet henvender sig udelukkende til mænd (til kvinderne findes Eurowoman), og personer bag Euroman gør en ære i at levere kvalitetsindhold som kan inspirere og begejstre.

Magasinet bliver typisk læst af den moderne mand i alderen 18 til 60 år, der går op i livsstil, kultur, mode og sport. Udover at interessere sig for netop nævnte ting, ønsker den typiske læser også at være orienteret om, hvad der rører sig i det moderne samfund – og det kan Euroman hjælpe med.
Magasinets indhold bærer præg af meget høj kvalitet og eksklusivitet. Dygtige journalister og skribenter står bag de mange originale artikler, hvorfor du altid kan forvente et Euroman, der aldrig går på kompromis med kvaliteten. Også billederne i magasinet er meget professionelle og kvalitetsfyldte, hvilket giver et rigtig godt helhedsindtryk af Euroman.

Euroman udkommer én gang om måneden og udgives af Egmont, som også står bag en række andre anerkendte magasiner. Euroman har også sin egen hjemmeside, hvor magasinet er rigtig dygtig til at skrive artikler og holde siden opdateret. Du kan med fordel følge Euroman på Facebook og få tips og tricks til en mere moderne livsstil.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Euroman