Aktiv træning

Læs GRATIS hos Wype Gå til Aktiv træning

Aktiv træning er naturligvis for alle der elsker at røre sig. Blandet handler om alle, lige fra den simple løber til avancerede crossfit’ere. Alle der dyrker motion vil helt sikkert få noget ud af dette blad, der udkommer en gang i måneden, hvor du vil kunne læse om nyheder såvel som de klassiske emner ved en aktiv livsstil.

Aktiv Træning er naturligvis mere end bare om træning. Den indeholder 3 primære elementer: Motion, kost og udstyr. Aktiv træning er nemlig kendt for deres mange tests af produkter, der skal hjælpe folk med at vælge deres næste løbe-ur, cykel eller hvad de nu ellers kunne have brug for. Deres hjemmeside tilbyder desuden også en masse ekstra læsning, hvor man kan teste sig selv og holde øje med sin træning.

Man kan naturligvis også lave en masse andet, og man kan næsten altid sikrer sig et godt tilbud på magasinet samt et startgave, som fx et splinternyt Garmin GPS løbe-ur. Alt dette får man til en god pris, og så kan man prøve bladet, som i høj grad motiverer en til at blive mere aktiv, og naturligvis også er en god start eller videreudvikling er en sund livsstil.

Læs GRATIS hos Wype Gå til Aktiv træning