Eurowoman

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Eurowoman

Eurowoman er et månedligt blad, der naturligvis er henvendt til kvinder, og tager fat I mange af de samme udfordringer, som euroman også taler om. Det er naturligvis blot spundet, så artiklerne relaterer til kvinder, men ideerne og koncepterne er ofte de sammen. Alt i alt er bladet utroligt underholdende og sætter i højere grad fokus på et højt journalistisk niveau, hvilket naturligvis skaber nogle utroligt interessante interviews med bladets kendte forside-personligheder.

Når man åbner bladet op finder man alt hvad man har brug for. Mode, livsstil og en masse andet læsning, som kan inspirere en i dagligdagen, hvis det er det, man søger, men det er naturligvis også blot de spændende artikler der trækker i de fleste. Bladet er også på relativt mange sider i forhold til nogle af konkurrenterne, hvilket giver plads til meget mere, og gør at man selv kan vælge og vrage i, hvad man synes der er spændende, og stadig få masser af blad for pengene.

Lige nu kører Eurowoman med et par prøve tilbud. Blandt andet kan du få 3 numre for kun 100 kroner, eller 4 numre og en ansigtscreme og maske for kun 300 kroner. Der er altså store besparelser at hente i abonnementet, og der er helt sikkert noget for enhver.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Eurowoman