MagzterLogoMagzter er en magasintjeneste i stil med Readly som samle magasiner på tværs af udgivere og tilbyder dem alle til sine kunder til en fast månedlig pris.

De har deres hovedkvarter i New York, men er i midten af 2015 trådt ind på det svenske magasin og bladmarked hvor de vil give Readly og Ztory kamp til stregen. Hos Magzter kan du i skrivende stund læser over 6.000 magasiner på alverdens sprog!

Magzter forsøger sig, i modsætning til de andre magasintjenester, at tilføje magasinerne i deres portefølje et “digitalt element”. Normalt ser man, at de fysiske magasiner bare bliver lagt op som pdf’er som man som læser bladre sig igennem. Hos Magzter vil der være links i de forskellige artikler, så du måske kan se en interaktiv graf, se en youtubevideo eller spille et spil – direkte på din smartphone.

Og deres service kommer selvfølgelig til næsten alle smartphones og tablets derude. Der kan bl.a. nævnes iPad, iPhone, iPod, Samsung Galaxy, Motorola Xoom, Dell Streak, Google Nexus-S, Windows 8 og selvfølgelig også på en ganske almindelig computer via deres website.

Vi ønsker Magzter velkommen til på det svenske marked og håber, at de også vil få øjene op for det danske marked!