Intro til Readly

Gå til Intro til Readly

Readly er desværre, på nuværende tidspunkt, ikke tilgængelig med danske magasiner og blade. Den 25. november 2013 skrev en række af de store danske medier, at “Magasinernes svar på Spotify er på vej til Danmark”.

Dog, så er Readlys succes i Danmark fuldstændig afhængig af, at de kan få overbevist de fire mastodonter på det danske magasin og blad marked – Bonnier, Aller, Benjamin og Egmont om, at bakke op om tjenesten. Som det ser ud lige nu, så er de fire selskaber meget skeptiske for om de kan tjene penge ved at gå “Spotify vejen”.

Hvis de åbner op for ubegrænset digital læsning af alle deres magasiner og blade, betyder det nemlig højst sandsynlig, at de må se en stor nedgang i deres normale fysiske oplag. Dét virker dog lidt som samme argument som musik og filmbranchen havde for få år siden – de har efterfølgende lært på den hårde måde, at man ikke kan stå uden for den digitale udvikling. Så vi håber da også, at Bonnier, Aller og Egmont snart indser, at fremtiden ligger digitalt og at den ligger i ubegrænset adgang til al den information vi ønsker.

Gå til Intro til Readly