Vi klapper i vores små hænder over at vi med Wype kan læse alle Bonniers magasiner for 99 kr. om måneden. Det er helt klart et stort skridt i den rigtige retning, men som du kan læse til sidst, så er vi dog alligevel et stykke fra den perfekte magasintjeneste.

Wype giver dig en gratis prøve måned, så du skal ikke af med nogen penge hvis du bare lige vil prøve Wype. Tilmeldingsprocessen fungerer rigtig fint og det er nemt at komme i gang. Når du har fået downloadet app’en og indtastet dine logindetaljer, så er det bare i gang med at læse. Magasinerne står i en fin og overskuelig oversigt og du kan altid tilgå de magasiner som du har downloadet via en knap øverst til højre.

Imodsætning til Flipp og Pling, så kan du hos Wype også læse magasinerne på din computer. Problemet med at læse magasiner på især telefonen er, at det hele bliver så småt, at det er svært at læse og man bliver til at swipe både til højre og venstre og op og ned. Så det at man kan læse magasinerne på en større skærm er en rigtig god ting ved Wype.

Vurdering
  • Udvalg af magasiner og blade - 7/10
    7/10
  • Brugervenlighed - 6/10
    6/10
  • Pris - 5/10
    5/10
6/10

Konklusion

Wype lider under samme udfordring som Flipp og Pling gør - at man ikke får adgang til alle danske magasiner og ugeblade for den månedlige pris. Hvis man f.eks. gerne vil læse både Woman og Eurowoman, så bliver man nødt til at abonnere på både Wype og Flipp - 2x 99 kr. per måned og det bliver simpelthen for dyrt. Hvis danskerne for alvor skal tage de digitale magasiner til sig, så bliver Bonnier nødt til at slå sig sammen med Egmont og Aller for at tilbyde én samlet løsning hvor vi kan få adgang til alle magasiner.

Bruger bedømmelse 3.09 (11 stemmer)
Sending