Har du også svært ved hele tiden at følge med i hvilke film og tv-serier du kan se på de forskellige streaming-tjenester? Så er du ikke alene. Efter vi har fået Netflix, HBO, YouBio, ViaPlay og hvad de ellers hedder, så er udvalget simpelthen blevet så stort, at det er svært at overskue.

Det er selvfølgelig lidt af et luksusproblem, for kan du huske hvordan det var før i tiden? Helt tilbage da der kun var én kanal. Sidenhen kom der flere kanaler til, men heletiden så var det tv-kanalerne, der tilrettelagde og suverænt bestemte hvornår vi skulle se en tv-serie og hvornår vi skulle se en film.
Dét er heldigvis slut nu, for med alle de forskellige streamingløsninger, der findes, kan vi nu selv bestemme hvornår vi vil se film og tv-serie. Problemet er dog, at der nu er så mange serier og film at vælge imellem, at vi har svært ved at træffe et valg. Vi bliver nærmest oversvømmet med muligheder.

Dér hjælper Stream dig. Magasinet er speciellavet til tabletformatet og er således 100% lavet til den digitaleforbruger. Kan fx ses ved at de har integreret video og links, der kan tage dig videre til mere interessant læsning.

Magasinet findes ligenu til iOS og Android, men vi forventer at de også snart udvikler det til Windows.