plenti

Plenti er ikke en ny service, men bestemt en spiller, der vil revolutionere den måde, du ser på et telefonabonnement på. Plenti vil nemlig kombinere mange af de ting, som vi kender fra dagligdagen, og som vi alligevel altid betaler penge for. Du vil derfor med Plenti kunne spare en masse penge på de forskellige tjenester, som du normalt bruger.

Du får samtidig muligheden for at opleve noget nyt, og med Plenti er du ikke bare sikret et godt abonnement, men også masser af timer underholdning. Plenti tilbyder nemlig en lang række ydelser, der kommer med i den månedlige pris.

Blandt de mange fordele er:

  • Gratis entré til Tivoli
  • Ubegrænset data, tale, mms og sms
  • Adgang til over 60 blade og magasiner fra Egmont
  • Ubegrænset adgang til Berlingske og Ekstra Bladets artikler
  • Lyd- og e-bøger fra Mofibo

Med andre ord får du rigtig meget værdi for pengene. Selvfølgelig kan det være svært at se perspektiverne i gratis entré i Tivoli, hvis ikke man bor i København, men for kun 199 kr. i måneden, må det stadig siges at være et rigtig godt tilbud. Det har andre også lagt mærke til, og Berlingske har blandt andet også bragt en artikel om dette nye koncept, der helt bestemt er en del af fremtiden inden for telebranchen.

Man har set det i tendensen det sidste år, hvor blandt andet ting som Spotify og Netflix er blevet smidt på, som en ekstra pakke. På den måde køber man ikke længere bare mobiltelefoni. Man har alligevel 3-4 abonnementer på alt muligt anden, så hvorfor ikke udnytte det og få et godt tilbud på den samlede pakke. Det er nemlig lige det Plenti går ud på. Her får du med andre ord ”Plenti” af underholdning.