Point of View InternationalEt nyt blogmedie har set dagens lys. “Point of View International” hedder det eller bare “POV” og mediet går en anden retning i de medier som vi er vant til at se på nettet. Hos Point of View vil du nemlig ikke blive mødt af hverken betalingsmure eller store annoncer, der overskygger indholdet på siden.

Indholdet på pov.international, som deres domæne hedder, kommer hovedsageligt fra frivillige journalister, som er løst tilknyttet det nye medie. Derudover, så vil POV bringe diverse nyheder fra DR, BBC osv. i overskriftsform.

Hvis du som bruger synes godt om en enkelt artikel eller mediet som helhed kan du frivilligt vælge at betale for at læse indholdet, men det er ikke noget krav.

”POV er bygget på passion, kvalitet og engagement, både for skribenter og læserne, der er flyttet fra at læse morgenaviser til at læse venners runddelte tekster på tablets. Det passer godt til os. Erfaringer fra udlandet viser at det i høj grad er muligt at skabe et positivt afkast i det lange løb,” siger Signe Wenneberg, der er en af stifterne af POV.

”Vi har skabt POV International, fordi vi tror på en ny vej fremad i det danske medielandskab. Nyheder fås overalt. Men hvis stærke og dygtige personligheder med noget på hjerte sætter perspektiv på verden, så skabes der en cocktail, som vi tror er så interessant, klog og underholdende, at læserne slet ikke kan lade være med at hænge på,” siger en anden af stifterne Annegrethe Rasmussen pressemeddelelsen.

Gå til Point of View »