Wype er Bonniers bud på en digital magasintjeneste hvor du kan læse lige så mange blade og magasiner som du ønsker for en fast månedlig pris. I lighed med Allers og Egmonts tilsvarende tjenester, så koster det 99 kr. per måned at abonnere på Wype. I den pris får du ubegrænset adgang til alle Bonniers magasiner i app’en, som findes til iOS og Android enheder. Du kan endvidere benytte tjenesten samtidig på op til 5 enheder. Dvs. at hvis I er en familie, så behøver I kun ét abonnement – det er smart!

Imodsætning til Flipp og Pling, så er der dog lidt flere prismuligheder hos Wype. Hvis du er fast abonnement på én af Bonniers titler, så kan du nemlig logge ind med dit abonnementsnummer og få digital adgang til det pågældende magasin. Som abonnement kan du endnu også få adgang til alle de andre titler ved at betale 29 kr. per måned.

Endelig, så har Bonnier valgt at gå sammen med TDC. Så hvis du er TDC kunde, så kan du faktisk igennem dit abonnement få adgang til 4 magasiner gratis hos Wype. Du kan læse mere her om hvordan du får Wype gennem TDC.