Hvis du også er træt af at slæbe rundt på en tonstung bog eller bare vil have et kæmpe bibliotek lige ved hånden, så skulle du tage og prøve Mofibo! Mofibo minder på mange måder om magasintjenesterne Flipp, Pling og Readly, men er bare målrettet mod bøger i stedet for magasiner.

Mofibo startede tilbage i 2013 og har siden udviklet sig til at være en af de primære spillere på det danske ebogs-marked. Mofibo har aftaler med forlag over hele verden, hvilket betyder, at der kommer nye bøger ind på tjenesten hver dag. Nu vil vi selvfølgelig ikke give nogen garantier, men vi tror næsten, at de har alle de bøger som du måtte komme i tanke om – i skrivende stund har de i hvert fald over 22.000 bøger!

Og det er ikke kun e-bøger (som du f.eks. læser på din iPad) som Mofibo har – de har også en stort udvalg af lydbøger som du kan høre på farten eller hvis du bare ikke gider læse bogen derhjemme, så kan du bare lægge dig i sofaen og få én til at læse den højt for dig.

Mofibo har lavet deres app til iOS, Android og Windows og de har selvfølgelig lavet den så smart, at man kan downloade e-bogen eller lydbogen til ens enhed, så man f.eks. kan tage den med på ferie uden at skulle tænke på dataforbrug.