try-app-logoEn ny tjeneste har set dagens lys – “Listen to News”! Tjenesten er en Spotify look-a-like, men istedet for musik, så kan man på tjenesten lytte til alverdens radionyheder og podcasts.

Tjenesten er en app som du downloader til din smartphone. Den fungerer ved at den samler en masse radionyheder og podcasts fra en masse forskellige kilder og herefter klikker indholdet op i individuelle historier og emner, så du som lytter har mulighed for at sammensætte dine egne nyhedsudsendelser. Det kan være alt mellem himmel og jord – ligefra gossip-radio til kongelige nyheder til finans og økonomi.

Vi har i dag en række tjenester som samler skrevne nyheder og video nyheder, men “Listen to News” er faktisk den første tjeneste i verden som samler radionyheder ..og så er den tilmed dansk!

Imodsætning til Spotift, så er Listen to News 100% abonnementsfinansieret. Dvs. du vil aldrig se eller høre en reklame hvilket vi synes er den fantastisk tilgang. Det betyder så selvfølgelig, at du som lytter skal betale en månedligt abonnement for at benytte tjenesten.

Som udgangspunkt koster det 25 kr. om måneden, men du får første måned gratis, så du kan se om det er noget for dig.

Gå til Listen to News »

Se mere om Listen to News i denne video: