Pling er en rigtig fin tjeneste – du får som sagt adgang til alle Allers forskellige ugeblade og magasiner, men i betragtning af at det koster 99 kr. om måneden, så er det ALT for dyrt i forhold til Readly. Readly forsøger i de markeder hvor de er nemlig, at samle alle landets magasiner og tilbyder dem ALLE ubegrænset for 99 kr. om måneden. Når du derfor kun får adgang til 10-15 blade igennem Pling, så mener vi, at det er alt for dyrt.

Positivt, er det er du kan prøve første måned for 0 kr. Men det ser ud til at du kun kan benytte Pling på en enhed af gangen. Der er fordelen med Readly netop også, at du kan benytte det på 5 enheder samtidig. Dvs. hele familien kan benytte samme abonemment!

Vurdering
  • Udvalg af magasiner og blade - 4/10
    4/10
  • Brugervenlighed - 6/10
    6/10
  • Pris - 5/10
    5/10
5/10

Konklusion

Alt i alt synes vi, at Pling er et skridt i den rigtige retning, men men – Spotify og Netflix blev altså ikke en success ved at have indhold fra kun én udbyder. For at “all you can eaten” modellen skal blive en succes, så kræver det at magasiner og ugeblade for ALLE udbydere er inkluderet i løsningen. Vi efterspørger derfor stadig en løsning som Readly, som indholder magasiner fra både Aller, Benjamin, Bonnier og Egmont!

Bruger bedømmelse 2.8 (5 stemmer)
Sending