Flipp er Egmonts bud på en all-you-can-eat magasintjeneste. Nedenfor kan du læse de mest stillede spørgsmål om Flipp.dk.

Hvordan fungerer min flip-abonnement?
Du kan prøve Flip gratis i 30 dage. Derefter fortsætte dit abonnement til 99 kr. per måned. Beløbet bliver automatisk trukket fra dit kort. Der er ingen minimumperiode, dvs. du kan altid opsige dit abonnement og så skal du ikke betale for flere måneder.

Er abonnement bindende?
Abonnementet løber indtil du stopper det. Der er ingen minimum.

Hvorfor skal jeg indtaste kortoplysninger, når jeg tilmelder?
Selvom Flip er gratis i 30 dage, skal du indtaste dit kreditkort ved registrering, når abonnementet er i gang. Flipp har brug for dine kortoplysninger hvis du vil fortsætte med at have adgang til tjenesten efter prøveperioden er udløbet.

Hvornår bliver nye udgaver af magasiner til rådighed i Flip app?
Bladene, som kommer på hylderne på mandag, vil være tilgængelige på Flip fredagen før.

Hvordan læser jeg et blad?
Vælg magasinet, du vil læse. Bladene er på forsiden af app’en eller under “kategorier” i drop-down menuen til højre. Du kan også anvende direkte til titlen. Tryk magasinet og derefter “Download” i nederste højre hjørne. Når kniven er downloadet tryk ‘læse’. Bladet derefter forstørres, og du kan gennemse den ved at køre med fingeren. Tryk på hjem ikonet øverst til venstre for at komme tilbage til den app forside.

Hvordan sletter jeg hentede magasiner?
Vælg det magasin, du vil slette under “downloads”. Tryk magasin og hold nede, indtil du ser ikonet Slet. Vælg “ja” til at slette klinge eller “Nej” for at annullere.

Hvordan kan jeg finde ældre udgaver af blade?
På nuværende tidspunkt kan du kun læse omkring 3 udgaver af de forskellige titler. Egmont vil løbende arbejde på, at flere og flere af de ældre udgaver bliver gemt i Flipp, så du altid har adgang til din yndlings udgave. Har du gemt en udgave på din enhed, så kan du hente dem frem ved at trykke på menuen “Download” øverst til højre.

Kan jeg bruge Flip på en stationær pc?
Nej, desværre. Flipp app’en kan kun downloades / bruges på en tablet eller smartphone.

Kan jeg bruge Flipp, hvis jeg har Android?
Flipp app’en er tilgængelig til både Android og iOS enheder.

Skal jeg betale for datatrafik, når jeg læser downloadede udgaver af magasinerne?
Nej. Men vær opmærksom på, at hvis du klikker på nogen links eller videoer i magasinet, der fører til eksterne websteder, vil der kunne påløbe, hvis du bruger dateforbindelse.