Digital Foto

Læs GRATIS hos Wype Gå til Digital Foto

Digital foto er, som titlen nok afslører, om fotografi – Hvordan man tager professionelle billeder og generelt forbedre sig.

Man kan finde en masse inspiration i bladets utallige flotte billeder, der naturligvis er sat i forhold til månedens tema, og der er blandt andet ofte konkurrencer, så man kan få lov til at dyste lidt med, og se om man har lært noget.

Man siger at for hvert et godt billede er der 1000 dårlige, selv for professionelle fotografer er det også tilfældet, og for at skabe de allerbedste billeder skal man lære af sine fejl. Digital foto tilbyder et utal af guides, kurser og meget andet, hvis man er abonnent på bladet, og der er alt i alt en masse værdi for pengene. Kurserne bestiller man online, og det indebærer blandt andet kurser i Photoshop, som også kan være adgangsgivende til arbejde, både indenfor fotobranchen, men også mange andre brancher, hvor det kan være dyrt, altid at skulle outsource det.

Man får altså hele pakken med Digital Foto, og man vil helt sikkert kunne lære noget spændende, hvad end man er interesseret i at udvikle nye evner, eller blot kan lide billederne, og artiklerne i bladet. Sidst men ikke mindst kan man naturligvis også læse tests af forskelligt fotoudstyr, så man ved, hvad man skal købe uanset, hvilket niveau man er på.

Læs GRATIS hos Wype Gå til Digital Foto