Fit living

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Fit living

Fit Living er kvindernes træningsmagasin, som giver dig en lang række gode råd og tips til, hvordan du kan leve fit, uanset hvem du er. Fit living er en blanding af blogs kombineret med det rigtige magasin. Bladet udgives af Egmont Publishing som står bag en lang række af de meget kendte livsstilsmagasiner i Danmark. Blandt andet udgiver de også Eurowoman og Euroman og Alt for damerne. Fit Living er naturligvis meget specialiseret, og handler 100 procent om det sunde liv.

Under hovedemner som ”Opskrifter”, ”Sund og Slank”, ”Yoga” og meget andet kan man læse spændende artikler om kvinder der har fundet deres egen måde at gøre tingene på, som man ikke kan andet end at lade sig inspirere af, eller man kan få 5 gode tips til, hvordan man starter slankekuren. Alle disse ting er også muligt at finde i det store online univers som både findes på deres hjemmeside, men naturligvis også på Facebook, hvor folk deler og hjælper hinanden.
Ligesom man ser det i Eurowoman, kan man få et rigtig godt introtilbud på 3 blade for 100 kr. eller forskellige andre gode startpakker, der både sparer dig penge, og hjælper dig godt på vej mod at blive ”Fit”.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Fit living