Magasinet Liv

Læs GRATIS hos Wype Gå til Magasinet Liv

Magasinet liv minder på mange måder om flere af de andre store livsstils blade, men dækker så også hele pakken, så du snildt kan klare dig, med blot dette blad. Der er nemlig alt i og kategorierne er: Kvindeliv, Mad, Sundhed, Mode, Skønhed, Bolig, Film og Tv, Klumme og konkurrencer. Med andre ord – du er helt dækket ind. Den kategori, som du ikke finder i særlig mange magasiner er Film og Tv, som dækker mange af de film, der er særligt målrettet mod kvinder ligesom resten af bladet selvfølgelig også er.

Når du køber Magasinet liv, følger der næsten altid en ekstra sektion med, der er dedikeret til årstiden eller et specielt emne, så det giver dig masser af læsestof udi de mange forskellige kategorier, så du kan lære noget nyt, eller blot finde inspiration og spændende læsning i bladet. Online kan man selvfølgelig også finde kategorierne som nævnt ovenfor, og der er naturligvis også meget mere materiale, der egentlig bare venter på at blive læst.

I denne måned kan du læse om, hvordan man bryder tabuer, som er et gennemgående tema for tiden, og denne måned handler om følelsen ved at nå over de 40 år.

Læs GRATIS hos Wype Gå til Magasinet Liv