Magasinet M

Gå til Magasinet M

Magasinet M har desværre for de mange abonnenter valgt at stoppe med at udgive magasiner, og har i stedet valgt at udvide online.

Bladet har været en fast del af mange unge mænds månedlige læsning, der har indbefattet alle nyheder om ”gir, lir og pi’r”. Online vil M dog forsøge at opretholde den høje standard der har gjort dem til det største magasin for drengerøve, og de vil fortsætte med dybdegående journalistik som test af verdens stærkeste chilier, hvor længe man kan leve på toilettet, og en masse andre artikler, hvor journalisterne selv ligger krop til de sjove og underholdende forsøg.

Alt i alt må det ses som en stort tab, men heldigvis vil M stadig vedligeholde deres indslag på nettet, hvor der samtidig også vil være en masse, der ikke kunne findes plads til i bladet før, og man vil altid kunne få tips og tricks, som man ellers skal lede langt efter.

Som eksempel har M stadig en relativ stor modedel, som henvender sig til det lidt yngre publikum i forhold til Euroman, og det er et af de eneste steder, hvor man kan finde hele pakken. Der er naturligvis også et hav af babes og interviews, hvis man føler for at læse lidt videre.

Gå til Magasinet M