National Geografic

Læs GRATIS hos Wype Gå til National Geografic

De fleste kender kanalen fra diverse tv-pakker, hvor den agerer et friskt pust af natur mellem sportskanalerne og nyhederne. National Geografic står nemlig for at bringe et væld af spændende og farverige dokumentarer fra selv de fjerneste steder i verden. Ligesom illustreret videnskab, er det en dansk version af et internationalt blad, hvilket betyder store ressourcer til at skabe det bedste blad muligt.

Bladet i sig selv bringer meget temaer, det kan være vikinger, eller regnskoven eller noget helt tredje. Selvom fokusset er meget på det grafiske med flotte og knivskarpe billeder, så vil man også kunne finde fængslende journalistik og meget andet godt i bladet. I det nyeste nummer vil du kunne læse om det meget debatterede emne: ”Cannabis, Narko eller medicin?”, hvor facts bliver præsenteret og du kan udvide dit syn og få en ny videnskabelig vinkel på debatten.

Hvis du vælger at købe dit abonnement snart, så er det faktisk muligt at få 3 numre af National Geografic for kun 139 kr. Samtidig får man så også en fjernstyre mini drone med, som de fleste nok har stiftet bekendtskab med, og man helt sikker kan få mange timers sjov ud af. Det giver en besparelse på over 500 kroner, så det kan nok godt betaler sig.

Læs GRATIS hos Wype Gå til National Geografic