Penge og Privatøkonomi

Gå til Penge og Privatøkonomi

Penge og Privatøkonomi, eller Penge som bladet normalt bare kaldes, er bladet, som alle egentlig burde have. Nogle kan mene at det er lidt kedeligt at holde styr på økonomien, men der er utroligt mange gode grunde til at få styr på sagerne, og samtidig bliver det bare meget nemmere med dette magasin.

Bladet bliver udgivet af de samme folk, som udgiver M! og bilmagasinet, og men er langt mere seriøs i opbygningen end drengerøvsbladene. Det er naturligvis kun godt for bladet, og de formår stadig at finde spændende vinkler, der kan spare dig mange penge. Der er også direkte investeringstips, som hjælper dig på vej med blandt andet aktiehandlen. Bladet tager temperature på tendenserne, og giver blandt andet guides til, hvordan du kan bygge den perfekte portefølje, som kan være utroligt vigtigt, hvis du for alvor vil bruge pengene.

Det kræver selvfølgelig en interesse i markedet og aktiehandel generelt, men har man ambitioner om at starte op, eller har man allerede gang i handlerne, er dette en af de få sider, der giver konkrete ideer til, hvor man skal kigge hen i markedet. Man kan købe 5 numre (1 pr. måned) for 250 kr. som et nemt introtilbud.

Gå til Penge og Privatøkonomi