Royal

Læs GRATIS hos Pling Gå til Royal

Royal er for dig der vil følge med i kongehusets gøren og laden. Billedbladet har længe været danskernes bedste blad, hvis man vil følge med i kongehuset, og de har derfor valgt at udgive et helt nyt magasin, der skal give dybdegående artikler om nogle af de ting, som kongehuset går og laver. Hvis man godt kan lide familien og ønsker at komme lidt nærmere ind, er dette helt bestemt bladet for dig. Royal er ”Alt om de kongeliges glamour, stil & kærlighed”.

Det betyder at man naturligvis kommer bag facaden på vores egen kongefamilie, men man får selvfølgelig også masser af historier fra de mange andre historieske kongehuse rundt omkring i verden. Der er masser af eksklusive interviews, og en masse indsigt i, hvordan dagligdagen egentlig er, når man er kongelig, og hvad end man er royalist eller ej, kan den luksuriøse livstil ikke andet end lokke lidt, og det gør det derfor også til meget spændende læsning.

Royal udkommer en gang i Kvartalet, så man har masser af materiale at tage af, og der kommer naturligvis ekstra på ved større begivenheder og så videre. Ønsker man en hurtigere opdatering, må man ind på billedbladets hjemmeside, hvor man får artiklerne, som de kommer ud.

Læs GRATIS hos Pling Gå til Royal