Rum – Interiør design

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Rum – Interiør design

Rum – Interiør design er et utroligt lækkert blad og et fantastisk valg, hvis man interesserer sig for design i hjemmet. Bladet er udgivet af de samme, som står bag Eurowoman, og er faktisk en underafdeling af netop dette blad. Det kan man også nemt se i det meget professionelle setup, og selve bladet er i et lækkert design, hvilket blot for Interiøret til at se endnu bedre ud. Man vil uden tvivl kunne finde sin næste stil i bladet, eller blot blive inspireret til en lille forandring i hverdagen, der også kan have stor betydning og give et frisk pust i lejligheden eller boligen.

Bladet udkommer engang om måneden og bringer nyhederne indenfor design, og som alt inden for modeverdenen, går det naturligvis hurtigt, så der bliver sat fokus på en speciel ny stil, og så får man naturligvis også det tidsløse, som er en stor del af magasinet.

I denne måned kan du blandt andet læse mere om den italienske stil, som netop nu er på mode, og samtidig kan du også læse om den blå tone, og hvordan den er kommet tilbage i moderne design; både i form af maling, men i ligeså høj grad i form af møblerne.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Rum – Interiør design