Smag og behag

Gå til Smag og behag

Smag og behag er gastronomiens blad. Her finder du alle de store smagsopleveler, guider og en masse andet. Kan du godt lide maden, laver du den selv, eller spiser du den bare. Hvis det er en af de to første valgmuligheder så er Smag og behag helt sikkert noget for dig.

Bladet henvender sig i høj grad til alle køn, og naturligvis også til alle aldre, selvom det er en fordel at kunne håndtere en kniv og have lov til at drikke alkohol, for at kunne følge med.

Det er de kombinerede smagsoplevelser, man får, når man har hele pakken med, som er i fokus i bladet. Det betyder også at man udover madopskrifter får kokkenes guider til at anrette maden, og hvordan man parer retten med den helt rette vin. I denne måned kan du blandt andet høre om Claus Meyers Nye rejse. Derudover kan du få en guide til oster og hele 65 vinanmeldelser, hvor der nok skal være noget for din smag i blandt begge.

Det sidste store tema i magasinet er oplevelserne, som foregår uden for eget køkken, og det betyder blandt andet en masse anmeldelser af forskellige restauranter og spisesteder, der er et besøg værd.

Gå til Smag og behag