Soundvenue

Gå til Soundvenue

Soundvenue er meget mere end bare musik, som navnet godt kunne antyde. Det er nemlig en samling af det bedste fra tre verdener, der alle byder ind med deres til, at du får de bedste lyd- og synsmæssige oplevelser. De tre kategorier er: Musik, Film og Tech. Derudover er der en lille ekstrasektion i form af forskellige Blogs, hvor man kan opdage en masse ny musik eller film, ved at følge de mange forskellige sider, og dermed blive inspireret til at prøve noget nyt, eller genopdage noget man havde glemt for den sags skyld.

Musikken er den største del af bladet og det er blandt andet indie-rock og elektronika der pryder en stor del af artiklerne, og det må siges at der også sker rigtig meget indenfor disse kategorier for tiden.

Filmene består hovedsageligt af anmeldelser af biografaktueller film og andre nyheder, der er vigtige for at følge med i, hvad der sker, og hvad man skal se.
Sidst, men ikke mindst er der tech-delen der blandt andet har fokus på, hvad der rør sig i mobil-branchen, men har et udgangspunkt i film og musik, så prøver at finde steder, hvor de to er forenelige. Derudover er der en smule fra gaming-kulturen og de sociale medier, der helt sikkert giver nogle interessante og anderledes artikler.

Gå til Soundvenue