Spis bedre

Gå til Spis bedre

Spis bedre er dit månedlige indspark med ny inspiration og nye ideer til mad, der passer til sæsonen og vejret. Det betyder naturligvis en guide til, hvordan man griller næsten alt om sommeren, og en masse varme rette og deserter, der passer rigtig godt til vinterhalvåret.

Alt i alt er man helt dækket ind på madfronten og udover de utallige opskrifter på alle slags retter, får man også små fifs til, hvordan man kan gøre det nemmere at lave maden, holde det rent, eller gøre det på et budget. Alt sammen er nemt og enkelt, men en rigtig god ide at få læst, så man kan spare penge ved sine næste indkøb, eller lette rengøringsbyrden, der kan være stor i forbindelse med madlavning.

Bladet har også sin egen brevkasse som hedder ”Spørgsmål og svar” her kan man spørge professionelle kokke til, hvordan man skal tilberede eller forbedre sin ret. Man også høre deres mening til ens egne forbedringer og kreative indslag, og det skaber alt i alt en fornemmelse af at verdenen udvikler sig, men man kan også her hente masser af gode råd og nye ideer, som man efterfølgende bør prøve af i køkkenet.

Gå til Spis bedre