Komputer for alle

Læs GRATIS hos Wype Gå til Komputer for alle

Komputer for alle er en nemt og billigt magasin, der rammer den brede befolkning på den måde, at det er skrevet i et sprog som alle kan klare at læse. På den måde hjælper den læserne med forskellige ting, der gør deres færden på computeren meget nemmere. Blandt andet tester de software og kårer de bedste programmer, så det bliver nemt at finde rundt i dem, og vælge de bedste i forhold til ens krav. Det kan være Antivirus, som der er en jungle at finde rundt i. I det nyeste magasin af Komputer for Alle kårer de det bedste gratis antivirus program, baseret på et par forskellige tests.

Alt i alt er magasinet god til at forklare og giver naturligvis også noget til de mere avancerede brugere, hvor der blandt andet også er test af gamer-tilbehør eller guider til, hvordan du kan optimere computeren, så den kan trække mere eller lignende.

I dette nummer er der også fokus på det nye styresystem fra Windows, og hvis du på nogen måde føler dig fortabt, eller har en interesse indenfor området, så er det her helt sikker bladet for dig, det vil give dig masser af viden, og hjælpe dig med at navigere rundt med computeren.

Læs GRATIS hos Wype Gå til Komputer for alle