Illustreret Videnskab

Læs GRATIS hos Wype Gå til Illustreret Videnskab

Illustreret Videnskab er et af de største magasiner i verden. Med oplæg over hele kloden bringer Illustreret videnskab, Science Illustrated, eller hvad det nu ellers kaldes, den nyeste forskning inden alle former for videnskab. Næsten lige meget, hvor en interesseområder ligger, vil man altid kunne finde noget i bladet der interesserer en.

Hvis man har en passion for videnskab er dette Bladet. Man får meget for pengene, og den moderne forskning er ikke kun sci-fi spekulationer, men i lige så høj grad forskning tilbage i tiden, hvor dybdegående temaer som menneskets udvikling bliver taget op fra forskellige synspunkter. Man bliver naturligvis klogere på mange ting i bladet, men der er også mange underholdende elementer, så hvis man kan lide at udfordre sig selv, skal man kigge med bagerst i bladet, hvor der er en quiz og forskellige logiske opgaver, der ikke er helt nemme.

Alt i alt giver det mange timer i hvert blad der kommer engang i måneden, og som så mange andre magasiner, vil man naturligvis kunne finde en masse ekstra materiale på deres hjemmeside, hvor man også vil kunne læse mere om søster-bladet: Historie, som Bonnier Publishing også står bag i Danmark.

Læs GRATIS hos Wype Gå til Illustreret Videnskab