Historie

Læs GRATIS hos Wype Gå til Historie

Historie er en videre udvikling af det meget succesfulde blad, Illustreret Videnskab, der slog sig op på at bringe mange levende fortællinger fra fortiden, som ny forskning har genskabt, og dette koncept har Bonnier Publishing nu ført videre i Historie. Bladet er naturligvis også stort i udlandet og har et opslag på mange forskellige sprog.

Om man er vild med historie eller ej, spiller faktisk ikke den store rolle, eftersom bladet er så godt skrevet, at der altid vil være ting, som man vil kunne finde interessante. Hvis ikke andet kan man udfordre sig selv og opdage nye ting om sig selv i de mange quizzer der er i bladet, og som man også finder på Histories hjemmeside. Her kan man også finde mange flere nyheder og artikler som eksempelvis atombomben over Hiroshima, en mand med licens til at dræbe og meget andet der er gemt i historien.

Hvis man bestiller nu, kan man få 2 numre af historie samt en ny mini drone for 50 kroner, hvilket må sige at være noget af en åbningstilbud, der kan spare en for næsten 500 kroner, hvilket må kaldes en pæn besparelse, når man ser på, hvor lidt man egentlig betaler.

Læs GRATIS hos Wype Gå til Historie