Her & Nu

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Her & Nu

Her & Nu er dit billede ind i de kendtes liv. Hvad end det er kongelige, musikkere eller reality stjerner, så vil du kunne finde alt, hvad hjertet begære af saftige interviews, og uddybelse af de intriger der opstår i kendisverdenen.

Bladet adskiller sig på mange måder fra mange af de andre magasiner ved at være et ugeblad og udkommen hver eneste uge (om onsdagen), men det betyder bare, at man nemmere kan følge med i den verden, og man ikke misser noget fordi, der er for langt mellem at bladene kommer ud. Dog er bladet stadig utroligt billigt i forhold til de større magasiner, og det betyder at det ikke koster meget mere i måneden for de 4 blade. Ud over interviews, historier og meget, meget andet om de kendte, er der også en sektion på hjemmesiden der hedder ”#Sjov”, hvor man kan få sig et godt grin uden at det koster noget. Der er nemlig masser af sjove billeder og videoer, med alt lige fra hjemmevideoer til professionelle spasmagere, der har fundet nye måder at udfordre skæbnen.

Lige nu kan du læse om, hvorfor Justin Bieber nu er kommet af Interpools liste og se billederne der bringer håb tilbage i Game of Thrones seerne.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Her & Nu