Hendes Verden

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Hendes Verden

Hendes Verden er et livsstilblad, men naturligvis ikke hvilket som helst blad. Den adskiller sig på flere punkter, der gør Hendes verden til interessant og anderledes læsning i forhold til de mange andre blade.

Grundene til at man bør vælge Hendes verden ligger i det personlige og det hyggelige element som i høj grad findes i magasinet.

Hendes verden hører under ”Hjemmet” som er underholdning for hele familien, og denne her, er helt klart rettet mod kvinderne. Der er masser af ideer til blandt andet håndarbejde og andre små projekter der kan gøre et hus til et hjem, og derudover får man naturligvis også små sjove fortællinger og interviews fra folk, der måske har en anderledes tilgang til tingene, men har fået det til at fungere, og det giver en masse inspiration samt en masse stof til eftertanke.

Hendes Verden har også en stor brevkasse, hvor man kan få gode råd og hjælp med problemer, der trykker, og modsat mange andre magasiner tilgodeser Hendes Verden også i høj grad de store piger. Det gør det med et helt afsnit, som man også kan finde på deres hjemmeside, der giver utroligt mange eksempler på tøjstile til større piger.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Hendes Verden