Basserne

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Basserne

Danmarks Humørblad nr. 1 som Basserne kalder sig selv, er også en klassiske, som de fleste også har læst. Basserne har tidligere også været udgivet i forskellige aviser (Ekstra Bladet), hvor humoren ofte er en blanding af sort militærhumor og generel samfundssatire. Der er med andre ord, en masse sjov i basserne, og humoren er på et niveau, hvor næsten alle kan følge med.

Serien er skabt af Mort Walker, i USA og konceptet er derfor bygget op omkring det amerikanske militær, men humoren er heldigvis nem at sætte over på det danske koncept, og bladet har derfor kørt i Danmark lige siden 1972, hvor den første gang udkom på bladform.

Målgruppen for basserne er en god blanding, men da humoren mest af alt udspiller sig i en mandsdomineret verden, vil den helt bestemt passe bedst ind hos mænd fra starten af teenagealderen og frem. Basserne kan være et godt afbræk fra blot at se serier, og selvom der kan være hård konkurrence, så er bladet helt bestemt et kig værd.

I bladet finder man desuden også mange andre forskellige humorstriber som Zits, Hagar, den lille splint og den nyere danske serie: På dybt vand, hvor man følger den fantastiske sorte humor under havets overflade.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Basserne