Hjemmets bedste mad

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Hjemmets bedste mad

Søger du inspiration til mad i alle udformninger, eller vil du gerne kunne være med, når der skal bages kager. Så er Hjemmets bedste Mad bladet for dig. Bladet som udkommer hver måned giver sæsonbestemte indspark, der kan være med til at inspirere din daglige madlavning, som for mange er en rigtig stor del af hverdagen. Bladet er tilpasset det mere moderne køkken, hvor der ikke altid er masser af tid, men den bringer naturligvis også opskrifter på gode gammeldags solide måltider.

Der er med andre ord noget for enhver smag i bladet, og det er ikke for sjov at navnet på bladet er ”Hjemmets Bedste Mad”. Opskrifterne der er samlet i bladet, er nemlig altid så tilpas varieret, at man kan være sikker på at der er noget for enhver smag. Det er på trods af at der selvfølgelig også er en sæsonbestemt ret eller to i de over 70 sider med 75 opskrifter i alt.

Der er naturligvis også en sektion til fx spare-mad, så selvom man er studerende, vil man også med fordel kunne læse bladet for at finde inspiration, til nemme retter, man kan lave uden at gå langt over månedens budget.  Sidst men ikke mindst, skal det også nævnes at bladet altså kun koster 20 kroner, hvilket er meget lavt for disse månedsudgivelser.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Hjemmets bedste mad