7 tv dage

Læs GRATIS hos Pling Gå til 7 tv dage

7 tv dage er til dig, som nyder at være på forkant og have overblik. Kan du godt lide, at have tid til gode film med familien, men kniber det oftest med at finde tid, fordi du ikke ved, hvornår de sendes? Eller er du bare træt af, at tv’et er en uoverskuelig jungle af programmer? Så er 7 tv dage absolut noget for dig!

7 tv dage er Danmarks billigste ugeblad, og så er den super smart at have ved hånden! Ugebladet giver dig et overblik over alle ugens film og programmer, så du ikke oplever problemet med at sidde foran tv’et og se dit ynglings program være halvt slut, fordi du havde glemt det var onsdag og ikke torsdag det blev sendt.
Desuden er bladet rigtig dejligt, fordi den opdaterer dig om ugens bedste historier om de kendte og kongelige, så du er klædt på til at snakke gossip med veninderne.

7 tv dage er altså for alle – Manden der ønsker at se, hvornår de bedste kampe bliver vist i fjerneren og kvinden, der bare gerne vil vide, hvornår og på hvilken kanal de sender Sex and the city igen.

Læs GRATIS hos Pling Gå til 7 tv dage