Anders And & Co.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Anders And & Co.

Anders And er helt sikkert et blad som alle kender. Den fantastiske and har nemlig ”boet” i Danmark siden 1949, og har altid været utrolig populære. Det er næsten uanset, om man kender dem fra denne oprindelige type i tegneseriebladene, eller man kender ham fra Disneys mange udgaver, så har Anden med det store temperament en plads i alles hjerter.

Selve bladet tager dig med ud på eventyr og det er naturligvis ikke altid kun Anders And men også han nevøer Rip, Rap og Rup, og alle de andre mere eller mindre kendte figurer fra Andeby. Når du først går i gang så vil du hurtigt finde masser af timers underholdning i de ugentlige udgivelser af de kreative udskejelser. Anders and appellere specielt til de lidt yngre læsere fra 7-12 år, men der er naturligvis ingen aldersgrænse, og har man lyst til at gå lidt i barndommen, for at genopleve en af de tegneserier som vi alle er vokset op med, så er det helt bestemt et godt sted at starte.

Bladet udkommer hver torsdag og på Egmonts hjemmeside kan man smugkigge i bogen, der udover at være underholdende, også tit bringer konkurrencer og udfordringer i bladet, der kan give inspiration til leg og meget mere.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Anders And & Co.