Billed Bladet

Læs GRATIS hos Pling Gå til Billed Bladet

Billed Bladet er et dansk ugeblad, der hovedsagligt beskæftiger sig med de kongelige personer og royale begivenheder. Derudover har ugebladet også et stort fokus på kendte – både fra Danmark og udlandet.

Artiklerne i Billed Bladet tager meget udgangspunkt i royale begivenheder. Det kunne for eksempel være en snor, der skulle klippes i forbindelse med en åbning eller lancering. Derudover er bladet også kendt for at bringe mange gode og flotte billedserier om den kongelige familie samtidig med, at der bliver lavet nogle gode interviews.
De typiske læsere af Billed Bladet er kvinder fra 30 års alderen og op. Derudover interesserer læserne sig meget for de kongelige og vil gerne følge med i, hvad der sker i og udenfor kongehuset. Mange vælger også at købe bladet pga. det store TV magasin, der medfølger.

Der bliver lavet i omegnen af 170.000 oplag hver eneste uge, hvilket gør ugebladet til et af Danmarks absolut største. Det store oplag vidner i den grad også om Billed Bladets popularitet. Billed Bladet ejes ligesom Se&Hør af Aller-koncernen, og har været på markedet siden 1938.

I øvrigt er Billed Bladet også kendt for dets store TV-magasin som du typisk finder bagerst i bladet eller som vedhæftet.

Læs GRATIS hos Pling Gå til Billed Bladet