Femina

Læs GRATIS hos Pling Gå til Femina

Femina er til kvinden der har alt, men mangler lidt inspiration i hverdagen. Femina er, som sloganet siger ”til alle de kvinder du er” og går derfor ud til alle de moderne kvinder Danmark besidder i en alder af ca. 25+. Femina er, ligesom Vi Unge for teenagepiger – noget af det bedste for kvinder.

Ugebladet indeholder alt, hvad et moderne kvindehjerte måtte begære! Lækre opskrifter til alle anledninger, spændende artikler, guider til velvære og skønhed samt guider til en sund krop og psyke, hvilket er fantastisk i en verden, hvor kvinder hele tiden er oppe i medierne, og skal tage stilling til sig selv og andre.
Femina ejer ligeså deres egen webside, hvor det fantastiske fortsætter. Her kan man ligesom i bladet finde alt fra mode til boligindretning. Fra mad til motion. Endvidere indeholder hjemmesiden også trin-for-trin guides til tidens makeup-trends, tips til håndtering af kærlighedslivet og karrieren mm.

Desuden har Femina en masse fantastiske tiltag såsom Femina kvindeløbet, som er det løb, man bare skal deltage i, hvis man kun deltager i et løb i år! Løbet er hygge, smukke løberuter, goodiebags og god shopping kombineret til en dag der fokusere på kvinder.

Femina – til de kvinder, der vil lidt mere.

Læs GRATIS hos Pling Gå til Femina