Familie Journal

Læs GRATIS hos Pling Gå til Familie Journal

Familie journalen er muligvis Danmarks hyggeligste ugeblad og i hvert fald en af de største! Familie Journalen læses oftest af kvinder i alderen 40+, men kan sagtens læses, hvis man er mand eller yngre, og nyder at læse historier fra hverdagen gode som dårlige.

Familie Journalen er ugebladet, der har alt – lige fra opskrifter til hverdagshistorier fra dagens Danmark. Ligeså indeholder bladet noveller af høj kvalitet, brevkasser, håndarbejde, kryds og tværs, fif til f.eks. hjemmestrikkede sokker mm. Familie Journalen er altså et meget alsidigt blad med kvalitet, hvilket afspejles i bladets generelle væremåde.
Familie journalen har ligeså sin egen webside, der ligesom bladet emmer af hygge. Her kan man finde en masse opskrifter til hverdagen såvel som fest. Man kan finde artikler, spil, kryds og quiz, håndarbejde og en masse, masse andet.

Yderligere har man muligheden for at være konstant opdateret med Familie Journalen, da man har muligheden for at like bladet på Facebook og her følge med i nyttige opdateringer med opskrifter, anmeldelser fra andre læsere, nuttede videoer, konkurrencer, strik og alt det andet, som er med til at gøre Familie Journalen så hyggelig og til et af Danmarks største og mest læste blade.

Læs GRATIS hos Pling Gå til Familie Journal