Gravid

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Gravid

Gravid er en underafdeling af magasinet ”Vores børn”. ”Vores børn” tager fat i en masse af de emner der plager forældre, både nye som gamle, men fokusset er netop på børnene, og derfor opstod ”Gravid”, der skifte fokus til graviditeten og fødslen.

Bladet er naturligvis mest aktuelt for de, der ønsker at bliver forældre, eller godt kunne tænke sig at tage stilling til det. Derfor er den mest af alt målrettet kvinderne, men kommer med en masse ideer til, hvordan man klare sig godt igennem de 9 måneder, hvor man bærer rundt på et andet menneske, som for de fleste kan være en enorm opgave.

Artiklerne ligner til forveksling mange af de normale kvindeblade, og det er der naturligvis en grund til. Gravid viser nemlig, at livet også går videre selvom man har en ekstra byrde, og man skal derfor blot have lidt hjælp til at klare det så nemt som overhovedet muligt. Det meste af magasinet Gravid er online, hvor man kan læse artikler som: ”Bliv amme-lækker uden kemi”, ”Mange gravide tror på myter” og meget andet, der kan gøre dig klogere på din graviditet, så sikrer dig og dit barn de bedste betingelser for starten på et nyt liv; bogstaveligt talt.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Gravid