Gastro

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Gastro

Gastro er Danmarks bedste madmagasin for mænd. Den tager naturligvis ikke udgangspunkt i mad til mænd, men er en underafdeling af Euroman, som bringer enkelte artikler fra bladet, hver måned.

Danmarks magasiner har tit mad som en underafdeling, men Gastro tager skridtet videre og bringer en specialiseret version, der tør gå i dybden med maden, så man få det bedste resultat. En meget sigende fremgangsmåde for emnet.

Gastro blader kulturer, og er ikke bange for at skabe noget nyt i processen. Det betyder blandt andet at det danske køkken bliver sat sammen med det franske for at skabe nye smagsoplevelser. Fokus er ikke kun på sund mad, men det er naturligvis et af temaerne, men der findes også masser af opskrifter og artikler, der berører det knap så sunde mad, der måske i stedet fokuserer på smagen og den gennemførte stil der er i maden. I denne måned kan man blandt andet læse om Fisk på Fransk – Sommermad fra Middelhavet og hvad man også bør kende Samsø for, udover kartoflerne.

Bladet beskriver sig selv som Danmarks Bedste Mad- og Vinmagasin, så det vil helt bestemt være det bedste sted at starte, hvis man interesserer sig for maden og ønsker inspiration.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Gastro