BoligLiv

Læs GRATIS hos Flipp Gå til BoligLiv

BoligLiv er, som navnet peger mod, primært et magasin om livet med en bolig. Man finder dog ret hurtigt ud af, at det skal tages med en gran salt, da der bliver bragt utroligt mange normale livsstils artikler, der bevæger sig ud over boligindretning og sådanne ting.

Magasinet udkommer månedligt, og bringer en masse aktuelle artikler for, hvad der skal gøres i sommeren blandt andet, så man er sikker på at man husker det, så boligen holdes pæn. Dette måneds nummer bringer eksempelvis en større artikel omkring ferietiden, og hvad der så skal ske. Derudover vil du også kunne læse om ”7 skønne sommeroaser”, ”Is og kolde drinks til dovne dage” og meget, meget andet.

Som nævnt for man også rigtig meget andet for pengene når man køber Bolig Liv, blandt andet kan man læse forskellige opskrifter der igen er årstidsbestemte, så man får inspiration og mere lyst til at gøre noget ud af alle de ting, der egentlig skaber en bolig. Køkkenet er naturligvis en stor del af alle boliger, og det kommer derfor også i fokus, sammen med de forskellige sjove og lækre indretningstips, eller generelle boligtips, som man selvfølgelig også kan finde i magasinet.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til BoligLiv