Søndag

Læs GRATIS hos Pling Gå til Søndag

SØNDAG – køb det mandag er en af de mest velhuskede slogans et blad nogensinde har præsteret at få frem. SØNDAG går ud til de kvinder, som ønsker at læse om emner såsom mode, skønhed og boligindretning og ønsker det ofte.

SØNDAG er i langt højere grad end alle andre ugeblade læsestof omkring nye eksotiske rejsemål, nye bøger, nye film og teaterstykker. Bladet er ligeledes i højere grad end andre blade kulturelt og går derfor også ud til den kultursøgende og modebevidste. Kvinden, der hellere vil bruge dagen på sport frem for teater burde altså ikke læse dette blad.
Med SØNDAG kan man være opdateret på de sociale medier og like ugebladet på Facebook. Yderligere kan man finde bladet på deres hjemmeside. På hjemmesiden (www.soendag.dk) er kendte kvinder samt sundhed i fokus. Endvidere kan man læse sit horoskop, vinde konkurrencer, læse artikler, få tips til haven og finde mange utrolig lækre opskrifter til hverdagen og gæsterne om lørdagen. Det er også over hjemmesiden man sender krydsord ind og den vej deltager i krydsordskonkurrencerne.

På Facebook siden har man mulighed for at være konstant opdateret med bladet og på den måde er der aldrig noget SØNDAGS relateret der går din næse forbi.

Læs GRATIS hos Pling Gå til Søndag