SE og HØR

Læs GRATIS hos Pling Gå til SE og HØR

SE og HØR er for kvinder og mænd, der elsker at følge med i det nyeste sladder blandt de kongelige og kendte. SE og HØR kan pifte enhver kedelig gråvejrsdag op og ikke desto mindre er der altid en masse saftige historier – som selvfølgelig kan læses i al slags vejr.

I SE og HØR kan man være sikker på de bedste historier samt billeder fordi journalisterne gør sit ypperste for at vedligeholde den høje standard for sladderhistorier bladet hidtil har haft. Yderligere at muligt at få overblik over ugens tv-programmer, da dette medfølger i hvert blad.
På SE og HØR’s hjemmeside (www.seoghoer.dk) hvor man kan en masse fede ting. Udover at læse de spændende og utrolige historier er det muligt at klikke sig ind på web-tv, hvor man kan se klip der omhandler nyheder, paparazzi, reality-tv, reportager mm. Endvidere kan man klikke sig ind på spil og her oprette sig som gratis bruger for derefter at kunne spille løs og chatte med andre spillere. Hjemmesiden indeholder alt hvad en ordentlig sladderside behøver.

Yderligere har SE og HØR deres egen Facebook side. Facebook siden bliver ofte opdateret med seneste sladder og gør det muligt at følge med hver dag.

Læs GRATIS hos Pling Gå til SE og HØR