Story

Gå til Story

Er du stadig lidt for ung til at læse Vi Unge, men vil du også gerne følge med i pigeverdenen og læse et blad, der forstår dig og interesserer dig? Vil du forkæle din yngre datter? Så skulle du/i måske overveje at købe Story, som er Vi Unges lillesøster og henvender sig til pigerene i alderen 8-12 år.

Story passer godt til de yngre piger fordi bladet fokusere på, at der for pigerne, også er andre ting i livet end tøj og makeup. Story indeholder artikler om tøj og hårtips, men i langt mindre grad end blade til ældre piger. Story indeholder i stedet sjove artikler, lidt om de unge stjerner, dyr samt læsernes helt egne noveller! En super cool ting ved Story er, at når bladet udkommer, er der altid en af de søde læsere på forsiden.
Story har deres egen hjemmeside, (www.storynet.dk) hvor man kan springe ind i de unge pigers verden. Hjemmesiden besidder temaer såsom stjerner, søde dyr, historier og bare for sjov. Desuden kan du deltage i en masse fine konkurrencer med mange fede præmier. Story har også deres eget galleri med dyr og stjerner.

Køb story til din yngre datter – det vil du ikke fortryde.

Gå til Story