Street boys

Gå til Street boys

Mangler du som dreng et blad i vivaret af blade til piger? Syntes du din søn kunne bruge noget læsestof, der ikke omhandler make-up og pigetøj? Så er Street boys (sb) noget for dig eller din søn!

Street boys er bladet til drenge i alderen 11-16 og omhandler alt, som du måtte ønske! Der er sport, alt om de nyeste film og musik, street mode, games, fede plakater, sjove facts, quizzer og sjov og meget, meget andet. Street boys har det som alle ungdomsblade SKAL have – Facebook og webside. På websiden (www.streetboys.dk) kan man deltage i konkurrencer og følge med i, alt hvad der sker i street boys-verdenen.
På Facebook siden finder man en masse cool features! Der er artikler om sport og musik, kommentarer fra andre drenge samt en mega fed stemning. Find billeder og historier om din ynglings fodboldspiller, læs om L.O.C og lev dig ind i en rigtig drengeverden.

Føler du dig overset i en verden af pigeblade, og elsker du at læse om sport, film, games, gadgets, pranks og musik så gå ind og like siden på Facebook, køb bladet og opdag, hvorfor Street boys er et af de fedeste blade for drenge nogensinde.

Gå til Street boys