Tidens Kvinder

Læs GRATIS hos Pling Gå til Tidens Kvinder

Tidens Kvinder er Danmarks eneste erotiske magasin, der udelukkende henvender sig til kvinder. I magasinet kan du finde et utal af artikler om kærlighed, sexlyst, forhold og selvfølgelig sex. Tidens Kvinder er kendt for at skrive om alle dele af kvindens sexliv. Sagt på en anden måde: Der bliver ikke lagt skjult på noget som helst.

Og det er netop den store åbenhed og ærlighed, der har gjort magasinet så populært som det er i dag. Magasinet beskriver alle de følsomme emner meget seriøst, så du faktisk får noget ud af at læse artiklerne. Hvis du mangler inspiration og fornyet energi i dit sexliv, så er Tidens Kvinder et glimrende og meget oplagt magasin at læse.

Det erotiske magasin indeholder bl.a. inspirerende interviews og portrætter, erotiske noveller, problemløsninger og meget mere. Den typiske læser af magasinet er den moderne kvinde i alderen 25-50 år, der gerne vil have så meget ud af sit sexliv som muligt.

Aller Media står bag Tidens Kvinder, og magasinet udgives 8 gange om året. I øvrigt har magasinet dets egen blog på nettet, hvor du ganske gratis kan læse en masse spændende artikler om sex og samliv. Se bloggen på www.blog.tidenskvinder.dk.

OBS: Tidens Kvinder er blevet nedlagt som særskilt magasin og indgår nu i Se og Hør som sektionen “Det frække”.

Læs GRATIS hos Pling Gå til Tidens Kvinder