TopModel

Gå til TopModel

TopModel er bladet der går ud til alle de yngre fashionistas! TopModel udkommer en gang om måneden og er helt klart et køb værd, hvis du lige har fået lommepenge eller som forældre skal glæde datteren!

TopModel går ud til piger i alderen 7-14 og er spækket med mode til samme. Herudover er der en masse spændende ting, der fanger og gør, man køber bladet måned efter måned. F.eks. får du en masse cool tips til ting, du selv kan lave. Du kan lære at tegne, læse sjove tegneserier, deltage i awesome konkurrencer, male på malesiderne, læse dit horoskop og tonsvis af andre fede ting!
Og føler du så, der går for lang tid, inden næste blad kommer nede i den lokale kiosk, skal man ikke frygte. TopModel er nemlig så fantastisk indrettet, at de har deres egen webside hvor man – ligesom i bladet, kan finde en masse tips og tricks til mode og skønhed! Endvidere kan du deltage i konkurrencer og oprette din egen TopModel profil med din egen TopModel. Hvor fedt er det lige?!

Så spild ikke mere tid. Glæd dig selv og bliv revet med i en verden af mode og andre super fantastiske ting, allerede i dag!

Gå til TopModel