Ude og Hjemme

Læs GRATIS hos Pling Gå til Ude og Hjemme

Ude og Hjemme er ugebladet, som tager udgangspunkt i familier og handler om du og jeg. Det er gode og hyggelige hverdagshistorier. Yderligere er der et stort krydsordsblad med sværhedsgrader for både voksne og børn. Ude og hjemme indeholder også sider med mode og mad og ja, har alt i alt det meste et godt blad behøver.

Ude og Hjemme har ligeledes en fantastisk brevkasse, hvor læsere kan skrive ind og få svar på diverse emner. Ligeledes kan man på deres webside (www.udeoghjemme.dk) tjekke tonsvis af super hyggelige historier ud. Ud over historier kan man finde horoskoper og opskrifter på en masse dejlig mad. Endvidere kan man vinde konkurrencer, gå ind under kreativ og ja, være kreativ samt tjekke en masse sjove spil. Spillene er utrolig sjove og går fra ludo til mahjong. Mens man spiller kan man chatte med andre spillere om f.eks. den bedste artikel fra seneste blad.
På Ude og Hjemmes Facebook side kan man ligeledes blive daglig informeret om hverdagshistorier og videoer der kan løfte humøret og bringe et smil frem og redde middagskaffen når siden poster dejlige desserter eller andre former for opskrifter.

Ude og hjemme – bladet der handler om dig og mig

Læs GRATIS hos Pling Gå til Ude og Hjemme