Vi Unge

Læs GRATIS hos Pling Gå til Vi Unge

Vi Unge er et af Danmarks største magasiner for teenagere. I magasinet finder du et hav af artikler og andet læsestof, der omhandler alt fra teenageproblemer til interviews med de kendte. Derudover indeholder Vi Unge også en masse skønheds-, mode- og sundhedstips som er særlig henvendt til piger i teenagealderen. I hver eneste nummer medfølger der også en stor fanplakat – for eksempel af One Direction.

Vi Unge er især et magasin for piger i teenagealderen, der gerne vil blive klogere på sine egne og andres teenageproblemer. Magasinets brevkasse indeholder en masse spørgsmål fra piger, der gerne vil have svar på nogle problemstillinger, der opstår som teenager. Magasinet er i øvrigt også kendt dets mange interviews med skuespillere, musikere og andre berømte.
Vi Unge udkommer 17 gange om året, hvilket gør magasinet til et af Danmarks største. En stordel af læserne vælger at tegne et abonnement på magasinet, så de løbende får det leveret med posten, hvilket sparer dem for at købe det i kiosken.

Magasinet udkom for første gang i 1958 dengang under navnet Filmjournalen. I 1963 fik magasinet sit nuværende navn Vi Unge og har siden da oplevet en stigende popularitet. Magasinet udgives af Aller Media som bl.a. også står bag Femina, Billed Bladet og ELLE.

Læs GRATIS hos Pling Gå til Vi Unge