Vi med hund

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Vi med hund

Er du hundens bedste ven, og savner du at høre fra andre, der er engageret i hunde som du? Så skulle du måske overveje at købe magasinet Vi med hund eller slå et smut forbi deres hjemmeside!

Magasinet indeholder en masse dejlige billeder af forskellige hunde, og her bliver der ikke gjort forskel – et gadekryds er ikke dårligere end en racehund. Ydermere er det muligt at få gode råd fra ekspertpanelet, da læserne kan sende spørgsmål ind til hvert magasin.
Vi med Hund udkommer 12 gange om året, og syntes man det er alt, alt for lidt, er det som tidligere nævnt muligt at besøge deres hjemmeside (www.vimedhund.dk) eller like deres Facebook side og følge med den vej. På hjemmesiden finder man ligesom i bladet en masse artikler, råd til træning, tricks og adfærd samt ekspertpanelet. Desuden er det muligt at blive månedens hundeejer. Som prikken over i’et kan man debattere med andre hundeejere på websiden, hvilket er favorabelt, når man skal bruge et hurtigt råd eller mangler viden!

Facebook siden indeholder alt, en ordentlig hundeside bør; der er læserbilleder, artikler – sjove som alvorlige, konkurrencer og en masse andet.

Vi med Hund bør være i alle danske hundeejers hjem.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Vi med hund